Ik ben Jill de Haas, sinds 5 jaar ondernemer in de makelaardij. En sinds kort kan je me vinden op markten en evenementen met onze XL macarons. 

Ik heb al jaren een obsessie voor macarons. Als ik op vakantie ben in Italië of Frankrijk dan moeten er macarons gekocht worden om te proeven! Nadat het in de zomer een stuk rustiger werd in makelaarsland, wilde ik een nieuwe uitdaging voor erbij. Ik ging op zoek naar de beste macarons, om te kunnen verkopen op markten en evenementen. Dit was mij niet geheel onbekend, daar mijn ouders dit al jaren doen met Engelse Fudge. 

Na heeeel veeel macarons proeven heb ik ze gevonden!  De XL macarons van Alvaro. Alvaro is een kok die net als ik, zijn passie deelt voor macarons. En dat proef je!  Daarnaast heeft hij verschillende smaken weten te creëren om macarons Vegan te krijgen. En dit is met succes gelukt! De vegan macarons zijn niet van de originele te onderscheiden. 

Op de markten en evenementen kreeg ik vaak de vraag of ze het nog kunnen nabestellen. Na de zoveelste vraag, ben ik gaan nadenken. En hieruit komt deze webshop voort. We zijn pas begonnen en druk bezig met de uitbreiding van de webshop.  Naast de heerlijke macarons, kun je er ook Engelse Fudge vinden, caramel potjes en traktaties. 

Au Revoir,

Jill